KIJKERD op school

De C-spieren

Het ontdekken van mijn eigen creativiteit is het belangrijkste dat ik in mijn leven heb geleerd.

Tijdens het werken op scholen merk ik dat creativiteit eigenlijk een spier is. Wanneer deze regelmatig aangespannen wordt en er iets aan deze spier wordt gevraagd wordt deze soepeler en kan je volledig op deze spier vertrouwen.

Het oefenen met – en training van deze belangrijkste spieren in ons lichaam vind ik boeiend, inspirerend en geeft mij ook weer input en oefening van mijn eigen C- spieren


Daarom werk ik heel graag op scholen. Door het maken en geven van workshops, voorstellingen, musicals. Krijg je een kijkje in de keuken van de spelen, theater en cabaret. Kortom de leukste plek van het leven!

KIJKERD is ook acceptant van de cultuurkaart. Zo kun je het cultuurbudget van jouw school inzetten om producties van KIJKERD in je school te brenegen